.
Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2011 » Листопад » 22 » “Молодь Кіровоградщини – за здоровий спосіб життя”
18:51
“Молодь Кіровоградщини – за здоровий спосіб життя”

Вже традиційно з 17 листопада по 17 грудня 2011 року Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України проводить місячник "Молодь Кіровоградщини – за здоровий спосіб життя”, під час якого працівники та волонтери Товариства реалізуватимуть інформаційно-просвітницькі та добродійні заходи серед населення області, особливо серед учнівської та студентської молоді. Період місячника охоплює:

Міжнародний день студента – 17 листопада;

Всесвітній день толерантного відношення до ВІЛ-інфікованих та хворих на СНІД – 1 грудня;

Міжнародний день інвалідів – 3 грудня;

Міжнародний день волонтерів – 5 грудня;

Всеукраїнський день благодійника – 11 грудня.

Працівники обласної організації Товариства будуть проводити в навчальних закладах бесіди, анкетування, опитування, класні години, творчі конкурси, заохочувати молодь до участі в просвітницьких і благодійних заходах Товариства, спрямованих на підтримку ВІЛ-інфікованих дітей та малозабезпечених родин. Для успішного проведення цього місячника залучаються добродійники з державних і комерційних структур, релігійні та молодіжні організації. Адже проблеми, до яких Товариство Червоного Хреста хоче привернути увагу жителів Кіровоградщини, дуже важливі, так як вони спрямовані на забезпечення здоров”я і життя молодого покоління.

Запрошуємо всіх учнів і студентів області, громадськість прийняти участь у місячнику "Молодь Кіровоградщини – за здоровий спосіб життя” та приєднатись до проведення просвітницьких і доброчинних заходів.



1 грудня на центральній площі ім..С.Кірова в місті Кіровограді проходила просвітницька і доброчинна акція, присвячена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом. Гасло "Не вітфутболюй !” ВІЛ-позитивних і хворих на СНІД людей стало головним в проведенні цього заходу. Під час акції на центральних вулицях та площі міста працівники та волонтери обласної організації Товариства Червоного Хреста України, БО ”Всеукраїнська Ліга Легалайф”, обласного відділення Всеукраїнської мережі ЛЖВ, обласного та Кіровоградського міського центрів соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді, БФ "Повернення до життя”, ДЮК "Вогник” та за сприяння управління у справах сім”ї та молоді облдержадміністрації розповсюджували просвітницьку літературу і гумові запобіжники, у скриньки ЧХ збирались кошти для ВІЛ-інфікованих дітей, що знаходяться у притулках. Волонтери пропонували всім бажаючим безкоштовно зробити тест на ВІЛ, гепатити В і  С  в пересувній лабораторії, що розмістилася на площі. В  наметі Червоного Хреста усіх бажаючих зігрівали гарячим чаєм та кавою, лунали запальні пісні у виконанні студентів медичного коледжу ім..Є.Мухіна.Тригодинна акція закінчилась розгортанням волонтерами багатометрової "червоної стрічки” – символа пам”яті про померлих та нагадування живим про важливість проблеми ВІЛ/СНІДу в нашому суспільстві. 




Переглядів: 1457 | Додав: Devil_Sinclair | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 13:39
Благодійність
Web-money гаманець 
UMZ: 426348191417
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 75
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Документи:



Закон України Про
символіку Червоного
Хреста, Червоного
Півмісяця, Червоного
Кристала в Україні


   
Закон України Про
 Товариство Червоного
Хреста України





Указ Президента
України Про
Товариство Червоного Хреста України




Статут Товариства
Червоного Хреста
України
NewFeaturesNet © 2024