Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2013 » Березень » 25


В Кіровоградській спеціалізованій загальноосвітній середній школі І-ІІІ ступенів № 6 триває благодійна акція «Поділись теплом душі».

 Дружня шкільна родина — це діти, педагоги, батьки. Всі разом вони вершать  добрі справи.

Про благодійність, милосердя, готовність прийти на допомогу красномовно свідчать їх дії, поступки, адже у тяжку годину для когось із членів шкільної сім’ї вони розкривають свої серця і подають руку допомоги.

 Так трапилося, що в  цьому навчальному році, коли декількох дітей школи спіткала біда, здолали хвороби, ніхто не залишився осторонь, усі надали підтримку, подарувавши частинку тепла свого серця, проявивши своє співчуття та милосердя.

Волонтери школи – Яковлева Анна, Шостак Олена, Мазлумян Гоар провели кропітку роботу серед учнів школи і на сьогоднішній день вже зібрано 565 гривень благодійних внесків для Кіровоградського обласного Товариства Червоного Хреста.

Члени шкільного колективу не залишаються осторонь такої важливої справи, як доброчинність, милосердя. Адже, творити добро — це висока місія кожної людини.

Акція «Поділись теплом душі» триває …



 

Матеріал взято з http://school6kr.org.ua/


 

Переглядів: 728 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)

   Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України спільно з бібліотекарями  відділу обслуговування та з міськрайонним центром зайнятості взяли участь у міні - ярмарці вакансій для людей з особливими потребами, також були запрошені роботодавці з приватних будівельних підприємств міста, а спеціалісти міськрайонного центру зайнятості ознайомили присутніх із Законами України щодо працевлаштування інвалідів, представник Червоного Хреста розповіла про медико-соціальну реабілітацію відповідної категорії громадян.  




Переглядів: 645 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)


  В 2012 році Світловодською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України реалізовано перший етап проекту «Турбота про хворих»: у Світловодській центральній районні лікарні дві палати – в реанімаційному відділенні та пологовому відділенні – обладнано багатофункціональними ліжками з електрокеруванням. Обладнання саме цих палат обумовлено нагальними потребами хворих та зроблено за участі та погодженням керівництва лікарні.

  На додаток, неврологічне відділення Світловодської ЦРЛ отримало засоби, які полегшують перебування хворих після інсульту, тощо:  візки для купання, крісло-унітаз, ходунки, ортопедичні матраци. До дитячого відділення передано візок для купання та перевезення хворих, до хірургічного та травматологічного відділень – ортопедичні матраци. Крім того, Світловодська МРО ТЧХУ постійно допомагає лікарні миючими засобами, гумовими рукавичками, захисними масками та засобами особистої гігієни.




На поклик червонохрестівців про допомогу в реалізації проекту «Турбота про хворих» в м. Світловодську відгукнулось СП ТОВ «Світловодськпобут», яке надало допомогу в перевезенні спеціалізованих засобів для хворих та ортопедичних матраців.

Велику роль в реалізації проекту «Турбота про хворих» зіграв головний лікар Світловодської ЦРЛ Моісеєнко Д.В., за що йому окрема подяка.

В 2013 році Світловодська МРО ТЧХУ планує не тільки збільшити кількість сучасних засобів догляду за хворими в Світловодській ЦРЛ, а й частково забезпечити цими засобами ФАПи Світловодського району. Маємо добру надію, що хоча б другий етап програми «Турбота про хворих» буде реалізовано за участі та з допомогою небайдужих спонсорів. Спільними зусиллями ми досягнемо кращих результатів і люди нашого міста нарешті відчують турботу про себе.


Переглядів: 689 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)


  На початку жовтня Світловодська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України Кіровоградської області разом з міським управлінням культури та при активній участі та підтримці молоді міста розпочали благодійну акцію по збору коштів на лікування Ані Зарешнюк, хворої на лімфогранулематоз.

  За цей час було зроблено чимало: в міському Палаці Культури проведено низку культурних заходів за участю місцевих та запрошених колективів та виконавців, кошти від продажу квитків на які були направлені до благодійної скриньки; спільно з друзями Ані, молодіжними організаціями(«Патріот Світловодська», «Креативна молодь»), творчими колективами Палацу Культури,

  Центру дитячої та юнацької творчості проведено благодійний концерт, під час якого відбувся благодійний аукціон; (зібрано 7500грн.); хореографом Ларисою Москаленко проведено майстер-клас з навчання джаз-фанку (зібрано 1028грн.); з ініціативи Якоба Шенберга учасники молодіжних команд зі "Street Workuot Svetlovodsk” та "Креативна Молодь” організували та провели благодійний захід з прибирання сміття (зібрано 2000грн.); проводиться збір коштів у благодійні скриньки Товариства Червоного Хреста (зібрано перший транш в сумі 4732грн.), тощо.

  Всі кошти,  зібрані за час проведення акції, були передані рідним Ані. Працівники Світловодської МРО Товариства Червоного Хреста України провідали Аню в Кіровоградській дитячій обласній лікарні, де передали зібрані скриньками кошти та палкі привітання і побажання скорішого одужування від мешканців м. Світловодська.

  Трохи згодом від Товариства Червоного Хреста України для Ані були передані лікарські засоби.

  На сьогодні Аня завершила перший курс медикаментозного лікування. А їх, за прогнозами лікарів, буде не менше восьми. І вони вельми коштовні.

Тож благодійна акція триває: Аня потребує Вашої допомоги!





Переглядів: 713 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 25.03.2013 | Коментарі (0)

П`ятниця, 29.03.2024, 13:34
Благодійність
Web-money гаманець 
UMZ: 426348191417
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 75
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Документи:



Закон України Про
символіку Червоного
Хреста, Червоного
Півмісяця, Червоного
Кристала в Україні


   
Закон України Про
 Товариство Червоного
Хреста України





Указ Президента
України Про
Товариство Червоного Хреста України




Статут Товариства
Червоного Хреста
України
NewFeaturesNet © 2024