Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

     Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України в рамках програми проекту Товариства Червоного Хреста України «Надання першочергової допомоги та психосоціальної підтримки особам, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні» для оздоровлення дітей у літніх дитячих таборах, що фінансується Міністерством закордонних справ Королівства Данії планує протягом липня-серпня 2017 року оздоровлення дітей у літніх дитячих таборах.

      Умови участі у запиті додаються в окремому додатку. 

      Пропозиції просимо направляти до 26.06.2017 року на адресу: 25006, м. Кіровоград, вул. Гоголя 98, контактні телефони (0522)22-64-12, 22-38-15 або 0663473943, e-mail:kr@redcross.org.ua.

      Додаток:

      /diyalnist/dodatok_1-zapit.docx


 

Переглядів: 3564 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 21.06.2017 | Коментарі (17)

    Щиро вітаємо колег зі святом – Всесвітнім Днем Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Всіх нас – і працівників, і волонтерів, - об’єднує прагнення допомогти людям. Червонохрестівці завжди там, де потрібна допомога. Ця робота є надзвичайно важливою, потрібною, відповідальною, нелегкою. Нехай справи примножуються, а добро повертається до вас сторицею. Щастя, здоров’я, родинного благополуччя.

      Всесвітній День Червоного Хреста і Червоного півмісяця (World Red Cross and Red Crescent Day) відзначається щорічно 8 травня.

Товариство Червоного Хреста України є учасником Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, який сьогодні об'єднує 183 національні товариства. Український Червоний Хрест почав свою діяльність 18 квітня 1918 року в Києві. Сьогодні в його лавах понад 6,3 мільйони активістів і прихильників.

     Діяльність всіх організацій Товариства Червоного Хреста України базується на таких основоположних принципах:

  • гуманність;
  • неупередженість;
  • нейтральність;
  • незалежність;
  • добровільність;
  • єдність;
  • універсальність.

     Робота у Червоному Хресті – це здатність однієї людини безкорисливо виконувати роботу на благо іншої людини в дусі братерства між людьми. Здійснюється ця робота безкоштовно або навіть за скромну винагороду, головне, щоб вона була продиктована не бажанням отримати матеріальну вигоду, а особистою відданістю гуманної мети.

     Професіональнім, самовідданість, чуйне ставлення до людей, прагнення допомогти знайти вихід зі скрутної ситуації, повірити в себе і свої можливості – це визначальні складові заслуженої шани і подяки за таку нелегку працю.

 

Поздравления с днем красного креста

«Красный Крест» - как много это значит

Все, кто с ним был связан, нам смогли

Донести, что помогать должны незрячим,

Инвалидам, деткам от души!

 

Вам сказать «Огромное спасибо»

Мы хотим за человечность, доброту!

Пусть мир сделает вам жизнь счастливой!

Ведь вы помогаете ему!

 


 

Переглядів: 947 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 11.05.2017 | Коментарі (0)

       У день святкування Міжнародного дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, так само як і протягом усього 2016 року, ми вшануємо силу і міць всесвітньої гуманітарної мережі Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, широке охоплення її діяльності, а також зусилля наших волонтерів, діючи під єдиним девізом – «Повсюди для всіх».

        У всіх куточках планети Міжнародний Рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця здійснює свою діяльність, щоб допомогти кожній людині. Всесвітнє співтовариство Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, що об'єднує в своїх рядах майже півмільйона співробітників та 17 мільйонів волонтерів, є потужною силою, здатною змінити на краще життя тих, хто перебуває в найбільш уразливому становищі. При цьому здійснюється низка різноманітних видів діяльності – від забезпечення потреб тих, хто постраждав внаслідок лих і ситуацій збройного конфлікту, до надання допомоги жителям міст і важкодоступних областей, а також захисту інтересів найбільш уразливих груп населення. Керуючись основними гуманітарними принципами, ми мобілізуємо всю силу гуманності, щоб врятувати життя і полегшити страждання людей.

         У межах Руху вибір девізу обумовлений прагненням нагадати про те, що, в першу чергу, надихає на участь в роботі Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, і дати високу оцінку відданості наших співробітників і волонтерів.

 


 

Переглядів: 810 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 11.05.2017 | Коментарі (0)

                                                                                  

РОБОТА ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ МЕРЕЖІ З ВІДНОВЛЕННЯ РОДИННИХ ЗВ’ЯЗКІВ

ПО ЗВЕРНЕННЯМ ГРОМАДЯН НА ГАРЯЧУ ЛІНІЮ

          З жовтня 2016 року до кінця лютого 2017 року для громадян, рідні яких зникли у зв’язку з конфліктом на Донбасі, працювала безкоштовна телефонна «гаряча лінія».

          Звернення, отримані співробітниками Делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста, передавались для подальшої роботи Службі розшуку Товариства Червоного Хреста України. За цей час ми провели роботу з 175 громадянами, які звернулися до Червоного Хреста за допомогою через втрату зв’язку з рідними, по 73 зверненням розпочато розшук та відкриті пошукові справи. До цієї діяльності активно залучалися всі ланки Всеукраїнської мережі Товариства Червоного Хреста України з відновлення родинних зв’язків: як співробітники обласного і районного рівнів, так і волонтери. Вони зустрічались з потенційними бенефіціарами Служби розшуку, щоб отримати від них детальну інформацію про обставини, що призвели до втрати зв'язку з рідними, допомогти їм заповнити анкету. Кожну справу ми ретельно опрацьовували, намагаючись встановити долю розшукуваного. Завдяки спільним зусиллям працівників та волонтерів Товариства Червоного Хреста України 15 родин возз'єднались. Але над багатьма справами ми продовжуємо наполегливо працювати...

       Співробітники Служби розшуку Товариства Червоного Хреста України завжди готові допомогти тим, хто цього потребує.

       Роз’яснення щодо відновлення родинних зв’язків можна отримати у Службі розшуку (Національний комітет, м. Київ). Громадяни також можуть звернутися до будь-якого найближчого  обласного, районного чи міського відділення Товариства Червоного Хреста України.

       Товариство Червоного Хреста України дотримується принципів конфіденційності та нерозголошення особистої інформації. Допомога надається безкоштовно.

 


 

Переглядів: 820 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)

Шановні колеги, доброго ранку!

Надсилаємо вам затверджений прес-анонс про початок Всеукраїнського місячника Червоного Хреста для використання у роботі зі ЗМІ та представниками громадськості.

З повагою,

Марія Єрьоменко

PR manager відділу інформації та громадських зв'язків

НК Товариства Червоного Хреста України

01004, м.Київ,

вул. Пушкінська, 30

+380 66 7 222 717

+380 44 234 17 90

redcross.org.ua

98 років Товариство Червоного Хреста України допомагає тим, хто цього найбільше потребує

 


 

Переглядів: 802 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)

      Шановні колеги!

     Служба розшуку ТЧХУ просить розмістити в обласних і районних засобах інформації та онлайн-ресурсах, а також у відповідних групах в соціальних мережах, з використанням логотипу ВРЗ і хештегу #службарозшуку, інформаційнийматеріал, що додається. Навіть якщо сайт, на якому буде розміщено матеріал, не підтримує роботу з хештегами, доданий вами текст #службарозшуку буде розпізнаватись комп"ютерними пошуковими системами, що дуже важливо для оптимального пошуку і систематизації матеріалів.

     Зазначаємо, що нашу розсилку призначено не лише для ознайомлення широких верств населення з діяльністю Служби Розшуку, але також для того, щоб волонтери з ВРЗ мали повну інформацію про нашу програму діяльності, інструменти, цифри і факти, що дозволить їм надалі, використовуючи ці матеріали, самостійно розповідати про цей напрямок роботи ТЧХУ і відповідати на різноманітні питання, що можуть виникати. Тому просимо волонтерів накопичувати у себе ці матеріали для подальшої роботи. Будемо раді зворотному зв"язку і завжди готові надати необхідну консультацію.

З повагою,                                                    

Ірина Царюк

Зав. Служби розшуку

Товариства Червоного Хреста України

01004, м. Київ,

вул. Пушкінська, 30

+38 044 235 10 96

+38 096 304 43 75

+38 066 250 99 57

+38 063 979 38 30

-------------------------------------------------------

 

Розшукуйте рідних, близьких…

Зверніться до Служби розшуку Товариства Червоного Хреста України

www.redcross.org.ua

Відновлення родинних та консульських зв’язків для нерегулярних мігрантів в Україні

14 лютого 2017 р. в рамках Програми «Відновлення родинних та консульських зв’язків для нерегулярних мігрантів, затриманих в Україні» відбувся спільний робочий візит ТЧХУ (провідний спеціаліст Служби розшуку Т.Нікуліна, Голова Чернігівської обласної організації О.Мудра та координатор Програми Чернігівської ОО С.Сміян) та представників Делегації МКЧХ (делегат Марина Хаугдал та працівник департаменту захисту Н. Білим) до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ) у м. Розсудів Чернігівської області.

В ході візиту пройшла робоча зустріч співробітників ТЧХУ та МКЧХ з директором ПТПІ Солуяном Є.П., юристом організації «Право на Захист» Туханом Едієвим та технічним спеціалістом оператора мобільного зв’язку Водафон Україна. Була проведена технічна оцінка можливостей впровадження мережі Інтернет на території ПТПІ у зв’язку із застосуванням нових інструментів з відновлення родинних зв'язків для затриманих мігрантів в рамках спільної програми ТЧХУ та МКЧХ. Учасники зустрічі обговорили позитивні сторони доступу до Інтернет-мережі в повсякденному житті затриманих мігрантів – навчанні, відпочинку тощо.

 «Програма з відновлення родинних та консульських зв’язків для нерегулярних мігрантів в Україні»  запроваджена у 2004р. в Закарпатській обл., а з  2008р. діє у Волинській та Чернігівській областях. За нашого сприяння, тисячі мігрантів  отримали змогу передати членам родини звістку про себе,  відчули тепло людських сердець на чужині.

#службарозшуку


 

Переглядів: 900 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 20.02.2017 | Коментарі (0)

Згідно розгляду цінових пропозицій щодо закупівлі путівок на оздоровлення дітей у літніх дитячих таборах,

що надійшли від:

1. Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Жовтень”

2. ТОВ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дружба»

3. ТОВ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Чайка»

Комісією 06.07.2016 року прийняте рішення, що:

переможцем процедури місцевої закупівлі путівок на оздоровлення дітей у літніх дитячих таборах, затвердити ТОВ «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Дружба».

Дякуємо всім, хто прийняв участь у запиті цінових пропозицій!


Переглядів: 897 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 13.07.2016 | Коментарі (0)

       Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України в рамках програми проекту Товариства Червоного Хреста України «Психосоціальна підтримка вразливих верств населення в Україні» планує протягом липня-серпня оздоровлення дітей у літніх дитячих таборах.

      Умови участі у запиті додаються в окремому додатку. 

      Пропозиції просимо направляти до 02.07.2016 року на адресу: 25006, м. Кіровоград, вул. Гоголя 98, контактні телефони (0522)22-64-12, 22-38-15 або 0663473943.

 


Переглядів: 944 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 29.06.2016 | Коментарі (0)

 


 

Переглядів: 1346 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 16.06.2016 | Коментарі (0)

    12 червня, у  с. Клинці Кіровоградського району, відбулося тренування-рейд з тактичної медицини та подолання кризових ситуацій при виході з зони бойових дій.

    Організаторами заходу стали ЦОТП «Цитадель», КОМГО «Пробудження-Україна», Кіровоградська обласна асоціація кризових психологів (АКП) та Кіровоградська обласна федерація військово-спортивного хортингу України.

    Семеро свідомих та небайдужих кіровоградців різного віку й професій (волонтери Червоного Хреста, студенти, працівники правоохоронних органів, волонтери АТО) протягом дня долали складну рейдову ділянку поблизу с. Клинці відстанню приблизно 15 км.

 

    “За увесь час, що ми проводимо подібні заходи, це наше перше тренування з цивільними, – розповів один з організаторів Андрій Фоменко. – Ми їх вчили надавати екстренну медичну долікарську допомогу у польових умовах, долати кризові стани у екстремальних ситуаціях і взагалі, як себе поводити, якщо раптом опинилися на території бойових дій. До речі, один із інструктажів проводив військовий парамедик з позивним “Док” (поки що з питань безпеки його ім’я і прізвище ми не афішуємо)”.

 

    За сценарієм тренування, активізація загонів розвідувально-диверсійних груп ворога у даному секторі, захоплення засобів комунікації, осередків органів самоврядування, МВС та силових відомств створює необхідність евакуації громадян з сектору загрози. Мобільні групи ворога заблокували маршрути пересування (дороги), створивши імпровізовані блокпости та проголосили створення неконституційних територіальних формувань. Загроза громадському населенню змушує групу цивільного населення до переміщення на територію підконтрольну офіційному державному устрою та військовим, правоохоронним силам держави.

            

    За встановленими даними, отриманими організаторами евакуаційних заходів, напрямок маршруту блокує незначна група озброєних осіб у кількості та імпровізований блокпост на ділянці пересікання транспортних шляхів. Територію подолання, з оперативної інформації, може пересікати ділянка мінування шляхів сполучення диверсійними групами противника для запобігання введення державними збройними силами військової техніки. Зважаючи на не військову спеціалізацію групи, прийнято рішення прямого (за можливістю) переходу до встановленої точки місцевості. Оперативний збір членів групи забезпечив лише найбільш необхідними речами та незначною кількістю провізії, що встановлює необхідність швидкого подолання території та проходження її по встановленим координатам

    Позитивні сторони обраного напрямку – швидке пересування з мінімальним контактом зі збройними формуваннями ворога. Наявність медиків, військових у групі, часткова наявність спеціальної екіпіровки.
Негативні сторони – присутність однієї диверсійної групи в зоні проходження, наявність відкритих ділянок місцевості, наявність невстановленого мінування на ділянці переходу, непрофесійність групи цивільних, відсутність навичок військової підготовки.

    За словами організаторів, учасники тренування мали змогу навчитися переходити імпровізоване мінне поле, долати небезпечні “розтяжки”, транспортувати  поранених і переправлятись через річку канатною дорогою, у моделюванні якої допомогли Ніл Плохов і скаутська організація «Royal-Rangers».

    Катерина Білоконь, Перша електронна газета


 

Переглядів: 1224 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 16.06.2016 | Коментарі (0)

1 2 3 ... 13 14 »
Субота, 20.04.2024, 03:22
Благодійність
Web-money гаманець 
UMZ: 426348191417
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 75
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Документи:



Закон України Про
символіку Червоного
Хреста, Червоного
Півмісяця, Червоного
Кристала в Україні


   
Закон України Про
 Товариство Червоного
Хреста України





Указ Президента
України Про
Товариство Червоного Хреста України




Статут Товариства
Червоного Хреста
України
NewFeaturesNet © 2024