Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » Архів матеріалів

Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України разом із Педагогічним ліцеєм 13-14 грудня провела благодійну акцію до місячника ТЧХУ «Молодь Кіровоградщини за здоровий спосіб життя». На акції розповсюджувалась просвітницька література, був створений куточок Червоного Хреста та збирались кошти для дітей-сиріт.




        


Переглядів: 706 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

   19 грудня – день Святого Миколая - це найбажаніший день у році для дітлахів. Обласна організація Товариства Червоного Хреста України  спільно з волонтерами медичного коледжу ім. Є.Й. Мухіна в Храмі Успіня Пресвятої  Богородиці провели урочистий захід.  Були поздоровлені діти-сироти (45осіб) подарунковими наборами солодощів.

    Цього року допомогти Святому Миколаю взялася і Світловодська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України в Кіровоградській області. Напередодні свята червонохрестівці провели благодійну акцію «Нам дорога кожна дитина. А Вам?», під час якої було зібрано велику кількість іграшок та солодощів. Силами міського та районного  Палаців Культури 19 та 20 грудня для дітей були проведені концертні програми, після яких дітки отримали заохочення від Святого Миколая.









Переглядів: 838 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 21.12.2012 | Коментарі (0)

7 грудня в розважальному клубі "Мастер" за ініціативи Світловодської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України в Кіровоградській області та за сприяння торгівельної марки "Королівський смак" відбулась благодійна акція  "Нам дорог каждый ребенок. А Вам?".


Акція проводилась в рамках заходів по відзначенню Всесвітнього дня толерантного відношення до ВІЛ-позитивних людей і мала на меті  привернути увагу, зокрема, молоді Світловодська, до проблем дітей, які мають ВІЛ-позитивний статус або мають ВІЛ-позитивних батьків. Під час акції проводились вікторини та конкурси, переможці яких отримали призи та подарунки. Одночасно проводився збір подарунків для дітей, а також всі бажаючі мали змогу зробити благодійний внесок до скриньки Червоного Хреста. Дуже приємним став той факт, що на поклик червонохрестівців відгукнулись і мешканці сусіднього м. Кременчука: гості закладу приносили дитячі подарунки, деякі магазини запропонували допомогу у підготовці подарунків до дня Святого Миколая. Не абиякий внесок у проведення благодійної акції зробили працівники розважального клубу "Мастер" і ТМ "Королівський смак" .




Переглядів: 701 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 17.12.2012 | Коментарі (0)

30 листопада 2012р. на площі ім. С.М.Кірова Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України в рамках обласного місячника "Молодь Кіровоградщини – за здоровий спосіб життя” разом з  БФ "Повернення до життя”, Кіровоградським обласним відділенням ВБО "Всеукраїнська мережа ЛЖВ”,  Кіровоградським міським центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, обласним управлінням у справах сім’ї та молоді ОДА, провела флешмоб до Всесвітнього дня  боротьби зі СНІДом під гаслом «Червону стрічку носять небайдужі», під час якої патронажні медичні сестри та волонтери Товариства розповсюджували просвітницьку літературу та засоби контрацепції,

В акції були задіяні мікроавтобуси ОЦСССДМ та для здійснення безкоштовного анонімного експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію та консультації фахівців.




 

Переглядів: 671 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 03.12.2012 | Коментарі (0)

  19 листопада в рамках відзначення Міжнародного дня відмови від паління Світловодська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України в Кіровоградській області разом з відділом у справах дітей, сім"ї та молоді Світловодської райдержадміністрації провели на базі Микільської середньої школи просвітницький захід для дітей 4-9 класів. Діти в свою чергу підготували для гостей виступ агітбригади, учасники якої продемонстрували, як згубні звички впливають на життя людини, особливо на здоров"я дітей. Наприкінці заходу гості свята пригостили дітей цукерками, а учнів, які краще за всіх в малюнках виразили ідею здорового способу життя, було нагороджено подарунками. 





Переглядів: 1176 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 21.11.2012 | Коментарі (0)

Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України вже не перший рік на обласному рівні проводить акцію. Метою акції  є допомога багатодітним та малозабезпеченим родинам, які проживають в скрутних життєвих умовах, інтернатам, будинкам сімейного типу, дітям-сиротам та одиноким людям похилого віку.

  Під час проведення акції учнями загальноосвітніх шкіл, середніх спеціальних навчальних закладів м. Кіровограда збирались овочі, фрукти, консервація, крупи, одяг та іграшки б/у.  Зібрані продукти харчування, одяг та іграшки були передані в спеціалізований дитячий садок «Крамничка», дитячий будинок «Наш дім», психоневрологічний інтернат, пологовий будинок №1 та №2 «Святої Анни», притулок «Милосердний Самаритянин», Кіровоградський обласний соціальний центр матері та дитини, самотнім  людям похилого віку.

Під час проведення акції в м. Кіровограді всього було зібрано: продуктів харчування – 2600 кг.; одягу та взуття – 1100од.; іграшок – 506 шт., на загальну суму – 31000грн.

   



         

Переглядів: 730 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 08.11.2012 | Коментарі (0)

В м. Київ 11 -13 жовтня була проведена друга Всеукраїнська молодіжна асамблея Товариства Червоного Хреста України « Наслідуючи вчинок Дюнана: допоможи, напиши, розкажи».


 

Делеговані представники поділилися досвідом проведення благодійних заходів у Червоному Хресті, презентували свою діяльність та мали можливість перейняти досвід волонтерської роботи у своїх колег - учасників асамблеї з інших регіонів України.

Розроблені та вдосконаленні засади роботи Молодіжної Ради Товариства Червоного Хреста України. Проводилася робота над створенням Положення про Молодіжну Раду ТЧХУ. Вдосконалено склад Молодіжної Ради та механізм її роботи.


Крім того, учасники Асамблеї мали нагоду навчитися навичкам надання першої допомоги, особливостям поведінки під час збройних конфліктів, ознайомитися з основами гуманітарного права та гуманітарної місії та книги "Битва під Сольферіно" засновника МК ЧХ - Анрі Дюнана, молодіжною стратегією – 2020.           

 

 Поспілкуватися з представником молодіжної ланки Міжнародного Комітету Червоного Хреста Флавією Пуглієзе, представниками Головного Управління у справах сім'ї молоді та спорту та Київського міського центру соціальних служб дня молоді КМДА тощо.


           






                                                         

                                                         


    

Переглядів: 816 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 18.10.2012 | Коментарі (0)

  1 жовтня 2012р. в медико-соціальній кімнаті Кіровської РО ТЧХУ м. Кіровограда відбувся день відкритих дверей, був організований лікарський прийом з участю патронажної медичної сестри ТЧХУ – Данільченко О.А. – отримало медичних послуг – 21 особа (лікарська консультація, вимірювання артеріального тиску). Було роздано лікарські та миючі засоби.
  2 жовтня  2012р. в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського відбулась зустріч-діалог «Колись ми юними були, а зараз осінь наступає...»,за участю Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Ленінського територіального центру соціального обслуговування, та представників влади.    
  В м. Олександрія відбувся урочистій захід в Геріатричному пансіонаті з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку. Також проведено 4 дня відкритих дверей в організації ТЧХУ по наданню матеріальної допомоги. Проведені виховні години в навчальних закладах. Студентська молодь Олександрійського політехнічного коледжу прийняла участь у благодійній акції «Дари осені», «Свято хліба». Хлібні вироби були передані для будинків сімейного типу.    
                        
                           


                                                                                                                                 
Переглядів: 1412 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 03.10.2012 | Коментарі (0)

22 вересня 2012 року Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України приймала участь у масовому заході з нагоди святкування 258 річниці дня міста Кіровограда. На вул. Дворцовій обласна організація ТЧХУ разом зі студентами медичного коледжу ім. Є.Ї. Мухіна організувала пункт уваги з вимірюванням артеріального тиску, також проводився збір коштів в скриньки ТЧХУ для допомоги Шевченко Кірі, яка хвора на гострий лімфобластний лейкоз.

24 вересня в гематологічному відділенні Кіровоградської дитячої обласної лікарні представниками ОО ТЧХУ і медичного коледжу зібрані кошти в сумі 3.500грн. були передані матері.

                  

                  

                



Переглядів: 646 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 25.09.2012 | Коментарі (0)

В м. Кіровоград  на центральній  площі  ім. С.М.Кірова 11 вересня 2012 року відбувся масовий захід з нагоди відзначення Міжнародного  дня  першої  допомоги. Кіровоградська обласна організація Товариства Червоного Хреста України разом з бригадою станції швидкої допомоги, спеціалістами медичної санітарної частини МНС та студентами навчальних закладів проводили мастер-клас з надання першої допомоги серед населення. Також розповсюджувалась просвітницька література.  

             

             




Переглядів: 674 | Додав: Devil_Sinclair | Дата: 21.09.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 »
Четвер, 02.05.2024, 15:27
Благодійність
Web-money гаманець 
UMZ: 426348191417
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 75
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Документи:



Закон України Про
символіку Червоного
Хреста, Червоного
Півмісяця, Червоного
Кристала в Україні


   
Закон України Про
 Товариство Червоного
Хреста України





Указ Президента
України Про
Товариство Червоного Хреста України




Статут Товариства
Червоного Хреста
України
NewFeaturesNet © 2024